Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Χαίρε Καίσαρ Σαμαρά! Οι μελλοθάνατοι καθηγητές σε χαιρετούν»

Εκπαιδευτικοί κρατώντας πανό που γραφεί «Χαίρε Καίσαρ Σαμαρά! Οι μελλοθάνατοι καθηγητές σε χαιρετούν» πραγματοποίησαν πορεία στην Ακρόπολη το πρωί της Δευτέρας ενάντια στις απολύσεις και το καθεστώς της διαθεσιμότητας. Με στάση εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις 14:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και το απόγευμα έξω από το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζουν τις σημερινές κινητοποιήσεις τους.

 

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην κινητοποίηση η γενική συνέλευση των ΕΛΜΕ κήρυξε στάσεις εργασίας 11 π.μ. - 2 μ.μ. και 2 μ.μ. -5 μ.μ. και κάλεσε τις ΕΛΜΕ που θα οργανώσουν την κάθοδο εκπαιδευτικών στην Αθήνα να προκηρύξουν συμπληρωματικές στάσεις.
Η απογευματινή συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιηθεί την ώρα της συνάντησης εκπροσώπων της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο οποίος θα συναντηθεί νωρίτερα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών περιλαμβάνει σήμερα και αύριο αποκλεισμούς σχολείων και Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Την Τετάρτη, πρώτη ημέρα της απεργίας της ΑΔΕΔΥ οι εκπαιδευτικοί θα συμμετέχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο στην Κλαυθμώνος στις 11:00. Για την Πέμπτη διοργανώνεται πανελλαδική συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 13:00.
Στο ίδιο σημείο οι εκπαιδευτικοί θα συναντηθούν και την Παρασκευή στις 11:00, ενώ στις 15:00 θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Παιδείας όπου θα πραγματοποιηθεί  σεμινάριο για την «επιμόρφωση» των σχολικών συμβούλων – αξιολογητών.

http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου