Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ALERT: Αμεση απόσυρση δημητριακών τις Nestle με έντομα.

ALERT: Αμεση απόσυρση δημητριακών τις Nestle με έντομα. (ΦΩΤΟ)

Προειδοποίηση προς τους καταναλωτές να μην καταναλώσουν συγκεκριμένο πακέτο

δημητριακών το οποίο διακινεί στην αγορά πασίγνωστη πολυεθνική εταιρία εξέδωσε πριν από λίγο ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο προϊόν βρέθηκαν προνύμφες εντόμων με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και άλλης αντίστοιχης περίπτωσης.Πρόκειται για το τρόφιμο με την εμπορική ονομασία «Nestle Fitness Fruits» με δημητριακά ολικής αλέσεως, σε συσκευασία των 375g. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Δείτε τις φωτογραφίες του προϊόντος που δεν πρέπει να καταναλώσετε

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση δημητριακών πρωινού Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διακίνηση τροφίμου με δημητριακά ολικής αλέσεως με παρουσία προνυμφών εντόμων. Πρόκειται για το τρόφιμο με την εμπορική ονομασία «Nestle Fitness Fruits» με δημητριακά ολικής αλέσεως, σε συσκευασία των 375g, με αρ. παρ.:

L3185081900 06 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 04/07/2014. Το προϊόν διανέμεται από την CPW ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Πατρόκλου 4, 15125, Μαρούσι. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται , να μην το καταναλώσουν.

http://www.fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου