Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Όταν Βενιζέλος και Λοβέρδος υπερασπίζονταν τον Άκη


Ο ομηρικός καυγάς Πολύδωρα με Βενιζέλο και Λοβέρδο στην Ολομέλεια το 2005 όταν το ΠΑΣΟΚ "αθώωσε" τον Άκη για τα εξοπλιστικά

Σπάει κόκκαλα η αποψινή αποκάλυψη του parapolitika.gr το οποίο "βούτηξε" στα πρακτικά της Βουλής και έβγαλε λαβράκι. Η αποκάλυψη έρχεται μέσα από τα πρακτικά της 25ης Φεβρουαρίου του 2005 όταν στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τους TOR M1. Σήμερα, οκτώ χρόνια αργότερα και ανήμερα της έναρξης της δίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου τα πρακτικά εκείνης της συνεδρίασης είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς αίσθηση προκαλεί η μανιώδης υπεράσπιση του Άκη Τσοχατζόπουλου από το Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο, οι οποίοι προσπαθούσαν να βγάλουν τρελούς τους νεοδημοκράτες αλλά και η παραδοχή του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι ο ίδιος συνέγραψε το αθωωτικό για τον Άκη πόρισμα της Επιτροπής. Κι όπως λένε σήμερα οι νεοδημοκράτες που μετείχαν στην Επιτροπή: Ας όψονται οι άλλες εποχές και το ότι τότε οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεν άνοιγαν ούτε με σφαίρες. Οι διάλογοι του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ εκείνη την ημέρα Βύρωνα Πολύδωρα με Βενιζέλο και Λοβέρδο είναι ενδεικτικοί και δεν χρειάζονται άλλου σχολιασμού.

Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Έχουμε την «DRUMILAN OFFSET» και τη «DRUMILAN INTERNATIONAL», η οποία κατοικοεδρεύει στο φορολογικό παράδεισο των Παρθένων Νήσων.

ΑΝ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Τι τα θέλετε τώρα αυτά;

Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Αυτές οι εταιρείες είναι κάτοχοι λογαριασμού.

ΑΝ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ουδέν πολιτικό πρόσωπο είναι αναμεμιγμένο. Θα το δείξει και το μέλλον.

Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Όταν πρωτοανακαλύφθηκε ο λογαριασμός ο κ. Βενιζέλος -γνωστός χιουμορίστας- έσπευσε να πει ότι είναι αριθμός τηλεφώνου. Ε δεν είναι. Είναι λογαριασμός που ακολουθεί υπόγειες διαδρομές.

ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Πήρα τηλέφωνο και βγήκε ο Σπ.Σπηλιωτόπουλος!

Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: .από Μόσχα, Νέα Υόρκη, Κύπρο και Ελβετία.21 εκατομμύρια δολάρια. Φθήνιες. Φυσικά ο παραλήπτης αγνοείται.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ποιους αφορούν αυτά; Πάλι υπόνοιες;

Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Ρε που πήγαν τα λεφτά είναι το θέμα. Αφήστε τις σοφιστείες.

Seleo.gr News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου