Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Στο site του υπ. Παιδείας αναρτήθηκε η πλατφόρμα για την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων στα ΑΕΙ

Στο site του υπ. Παιδείας αναρτήθηκε η πλατφόρμα για την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων στα ΑΕΙ

Στο site του υπουργείου Παιδείας αναρτήθηκε σήμερα το πρωί η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που καλούνται να συμπληρώσουν οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων, τα οποία δεν έχουν αποστείλει στο ΑΣΕΠ τους καταλόγους με τα στοιχεία των υπαλλήλων τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαθεσιμότητας.
Σύμφωνα με σχετική ρύθμιση, οι υπάλληλοι έχουν περιθώριο πέντε ημερών ( έως την προσεχή Δευτέρα) για να συμπληρώσουν την πλατφόρμα με τα στοιχεία τους και τα προσόντα τους, ενώ στη συνέχεια, θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Προσωπικού Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας.
Όσοι υπάλληλοι δεν πειθαρχήσουν στο μέτρο θα τεθούν αυτομάτως σε αργία.
Στο μέτρο της διαθεσιμότητας υπήχθησαν οκτώ πανεπιστήμια. Από αυτά απέστειλαν τα στοιχεία τους δύο (το Οικονομικό και το πανεπιστήμιο Κρήτης), ενώ τα στοιχεία που απέστειλαν τα πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Θεσσαλίας αμφισβητούνται από τους συλλόγους των διοικητικών υπαλλήλων.
Τέσσερα ιδρύματα (πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο, Μετσόβειο Πολυτεχνείο και Πατρών) δεν έχουν αποστείλει στοιχεία.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι διανύουν από την πλευρά τους την έκτη βδομάδα της απεργιακής τους κινητοποίησης, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας.

http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου