Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

O ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-1)

O ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-1)

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής (2-1)στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Στέφενς, για μια ακόμη φορά την εφετινή σεζόν ανέτρεψε τη σε βάρος της κατάσταση και πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ετσι, ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει τη διάθεση να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός του Αναστασίου έχασε ένα ντέρμπι και έμεινε πίσω.
Πάντως, ήταν ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και ο κόσμος που γέμισε τις εξέδρες της Τούμπας παρακολούθησε ωραίο θέαμα.
Στο 21' ο Ζέκα έβγαλε καταπληκτική σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά ο Μπεργκ και 0-1.
Στο 26' ο Ρισβάνης με το χέρι φάνηκε να κρατά τον Σαλπιγγίδη και ο ρέφερι Θάνος καταλόγισε πέναλτι. Ο Στοχ ήταν εύστοχος για το 1-1.
Το 2-1 έγινε στο 48' με κεφαλιά του Αθανασιάδη, ύστερα από σέντρα του Λίνο.
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι στο 79' σε χέρι του Κίτσιου. Ανέλαβε να το χτυπήσει ο Μπεργκ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ στη μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟ.
Διαιτητής: Θάνος.
Κίτρινες: Ρισβάνης, Μπεργκ, Φιγκερόα, Τζιόλης, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Ατζαγκούν.
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης(80' Λούκας), Στοχ, Σαλπιγγίδης(76' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης(88' Νέτσιντ).
Παναθηναϊκός: Καπίνιο Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες(58' Ατζαγκούν), Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης(24' Ντίνας, 77' Φιγκερόα), Μπεργκ.

http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου