Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!


"Εσείς το θελήσατε έτσι "κύριοι" της διοίκησης: Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει το θέμα κ. δήμαρχε! Δώστε ό,τι μας οφείλετε επιτέλους"!
Ο δήμος Κατερίνης οφείλει μισθοδοσίες από το 2007 σε 5 πρώην εργαζόμενους του δήμου και ενώ έχουν τελεσιδικίσει αποφάσεις δικαστηρίων, τους οφείλει μισθοδοσίες για τα έτη 2005-2006.
Οι εργαζόμενοι ανήκαν στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου και με διαδικασίες ΑΣΕΠ μεταφέρθηκαν στο δήμο Κατερίνης τον Ιούλιο του 2007.
Όπως αναφέρουν στη lefteria οι εργαζόμενοι : "Τα έτη 2005 και 2006 εργαζόμασταν χωρίς να...
έχουμε πληρωθεί από τον δήμο λόγω μιας γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που είχε αναστείλει τις μηνιαίες επιχορηγήσεις στις αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρίες των δήμων.

Δεν προσπάθησε και δεν ενδιαφέρθηκε για μας που ενώ εργαζόμασταν κανονικά με πλήρες ωράριο πώς τα βγάζαμε πέρα, αφού δεν παίρναμε ούτε ένα ευρώ! Όσες φορές και εάν προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τη διοίκηση του δήμου και να βρούμε λύση υπήρξαν άκαρπες και απαξιωτικές και στο σημείο αυτό έχουμε να αναφέρουμε το εξής σημαντικό : Ο καθένας από μας ΧΑΡΙΣΕ στο δήμο Κατερίνης τους τόκους και κάποια επιδόματα με σκοπό την εξόφληση του υπόλοιπου ποσού, αφού αρνιόταν κατηγορηματικά να μας ξοφλήσει στο σύνολο του.
Έτσι καταφύγαμε στα διοικητικά δικαστήρια τα οποία μας δικαίωσαν με τελεσίδικες αποφάσεις και εκεί αρχίζει ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΑΣ!!!
Το μόνο που λαμβάναμε τόσα χρόνια ήταν υποσχέσεις και πλήρη απάθεια από την εκάστοτε διοίκηση του δήμου. Κάναμε κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς για να μπορέσουμε να λαμβάνουμε τα δεδουλευμένα μας, αλλά δεν βρήκαμε ούτε ένα ευρώ!!! Το πιο σημαντικό από όλα ήταν όταν εκτός των άλλων ταλαιπωριών μπήκαμε σε διαθεσιμότητα τον Νοέμβριο του 2012. Κανένας από αυτούς τους κυρίους της διοίκησης δεν σκέφτηκε ότι μέσω οικονομικής κρίσης υποφέρει όλος ο κόσμος, εμείς χάσαμε τη δουλειά μας και μας όφειλαν 2 ετών μισθοδοσίες. Το καλύτερο σε όλη την υπόθεση; Είναι ότι ύστερα από επικοινωνία με το γραφείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Κατερίνης έχουν αρχίσει και εξοφλούν άλλους εργαζόμενους, ενώ εμείς έχουμε τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων από το έτος 2007!
Και ερωtούμε τον κ. Δήμαρχο : Γιατί αυτός ο εμπαιγμός; Γιατί τόση εμπάθεια στο πρόσωπό μας; Τι δεν κάναμε σωστά κύριε δήμαρχε; Τα δεδουλευμένα μας και αυτά που μας οφείλετε από το νόμο!
Μετά από τόσα χρόνια λοιπόν, έχοντας εξαντληθεί οικονομικά και κυρίως ψυχικά βγάζουμε σε ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ κτίριο του δήμου Κατερίνης που ανήκει στην πρώην δημοτική ενότητα Παραλίας (πρώην κτίριο στρατολογίας) την μεθεπόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο Πρωτοδικείο Κατερίνης. Εσείς το θελήσατε έτσι "κύριοι" της διοίκησης: Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει το θέμα κ. δήμαρχε! Δώστε ό,τι μας οφείλετε επιτέλους"!

http://toaftonoito.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου