Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Το "Ουράνιο Τόξο" μοιράζει .... "ελληνομακεδονικό" λεξικό!

Πρόκληση εντός των τειχών...

Με προκλητικό τρόπο συνεχίζει να κάνει προπαγάνδα εντός της Ελλάδας το πολιτικό κόμμα "Ουράνιο Τόξο". Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε , για την επίσκεψη ξένων φοιτητών στην Φλώρινα, όπου τους έγινε ενημέρωση για τον "μακεδονικό πολιτισμό" , την "μακεδονική" μειονότητα, ενώ μοιράστηκε και ...."ελληνομακεδονικό λεξικό" ! 

Η ανακοινώση:

"Τη Παρασκευή 24 Μάη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία του Ουράνιου Τόξου – Φλώρινα από είκοσι έξι σπουδαστές Ιστορίας, Ανθρωπολογίας και παρεμφερών επιστημών συνοδευμένοι από τους καθηγητές τους κ.κ. Δόκτωρ Ulf Brunnbauer, Πανεπιστημίο Regensburg και Marie – Janine Calic, Πανεπιστημίο Munich.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να μάθουν για το παρελθόν και παρόν της Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα βασιζόμενοι σε κατ’ ιδίαν εμπειρία και συναντήσεις με ειδικούς, πολιτικούς εκπροσώπους κ.α.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εκπροσώπους του Προεδρείου του Ουράνιου Τόξου για θέματα όπως: την ιστορία του κόμματος από την γένεση του ως σήμερα, τα επιτεύγματα του, τα προβλήματα με τις αρχές του κράτους, για την Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού καθώς και για όλα τα θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη μειονότητα. Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης έδειξαν και για τη καθημερινότητα των ατόμων της μειονότητας.

Στους σπουδαστές και καθηγητές μοιράστηκε έντυπο υλικό καθώς επίσης και Ελληνομακεδονικά και Μακεδονοελληνικά λεξικά ως αναμνηστικό δώρο.

Το Γραφείο Τύπου
ΕΕΣ – Ουράνιο Τόξο"

ΑΞΙΖΕΙ: Την συγκεκριμένη δράση υποστήριξε και το στέλεχος του Συριζα, Νάσος Θεοδωρίδης

http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου