Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Οδοστρωτήρας η Εθνική εξαφάνισε την Τουρκία

Με τον Μπορούση πρώτο σκόρερ (21 πόντους), τον Ζήση οδηγό (11 ασίστ) και αποκάλυψη τον Σλούκα η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι υποχρέωσε την Τουρκία στην τρίτη της ήττα στη διοργάνωση

Ούτε καν την ψυχολογική στήριξη από την παρουσία στο γήπεδο του Βασίλη Σπανούλη δεν χρειάστηκε η Εθνική Μπάσκετ για να πετύχει μια εμφατική όσο και πειστική νίκη κόντρα στην Τουρκία και να κάνει το 3-0 στον Δ΄όμιλο του Ευρωμπάσκε της Σλοβενίας.
Με την τριπλέτα Μπορούση, Ζήση, Σλούκα να ξεχωρίζει και συνοδοιπόρους τους Περπέρογλου και Παπανικολάου η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα στο σκορ μετά το 10-9 του έβδομου λεπτού. Όσο πέρναγε, μάλιστα, η ώρα η Εθνική απομακρυνόταν ολοένα και περισσότερο από την Τουρκία μέχρι το τελικό 84-61.
Η ομάδα του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς απογοήτευσε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, απογοητεύθηκε από την αντίδραση της Ελλάδας κι έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική η –επίσης αήττητη- Ιταλία την Κυριακή στις 18:45, ενώ η Τουρκία θα αντιμετωπίσει στις 22:00 τη Σουηδία.

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου