Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΙΟΝΙΔΗ!

Κ. Χιονίδη να διαγράψετε άμεσα τον Θ.Παυλίδη και Λ.Μωϋσιάδη από τον συνδυασμό σας

Ανοικτή επιστολή – καταγγελία προς τον  δήμαρχο κύριο Χιονίδη.
Κύριε Δήμαρχε
Ο λόγος αυτής της επιστολής - καταγγελίας είναι ότι παρ’ όλα όσα ακούγονται εκεί έξω για εσάς και τους συνεργάτες σας, προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι είστε ένας έξυπνος, σοβαρός, έντιμος  και δίκαιος άνθρωπος, και θα πράξετε αναλόγως μαθαίνοντας τα όσα κάνουν οι συνεργάτες – συνυποψήφιοι του συνδυασμού σας προκειμένου να....
κερδίσετε τις φετινές δημοτικές εκλογές, και σας εκθέτουν.
Το να κρατηθεί το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου υψηλό, είναι ανάγκη τόσο για τους υποψηφίους, όσο και για τον κόσμο. Αυτό βέβαια είναι και το επιθυμητό από εμάς. Ας δώσουμε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να διαλέξουν τον επόμενο δήμαρχο και το συμβούλιο του, με καθαρά κριτήρια, και με γνώμονα το καλό της πόλης. Να επιλέξουν αυτούς που έχουν πρόγραμμα, όρεξη και όραμα, να προσφέρουν πραγματικά. Νομίζουμε ότι σε αυτό δεν θα έχετε αντίρρηση ούτε εσείς, δεδομένου ότι έχετε τις παραπάνω προϋποθέσεις. Άλλωστε εσείς, σε αντίθεση με τους συνυποψήφιους σας, έχετε ένα ατού παραπάνω. Έχετε ήδη 8 χρόνια θητείας με έργα και ημέρες που χαρίσατε σ’ αυτή την πόλη. Μια τίμια και αξιοπρεπή εκλογική αναμέτρηση λοιπόν δεν έχει να σας φοβίσει σε τίποτα.
Για τους συνυποψήφιους όμως, μάλλον δεν ισχύει το ίδιο, αφού προσφεύγουν σε δόλιους και αναξιοπρεπείς τρόπους προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τους συνυποψήφιους τους από τις άλλες παρατάξεις. Πριν γίνω πιο συγκεκριμένος, και για να σας γλυτώσω από τον κόπο, σας ενημερώνω ότι για το παρακάτω συμβάν υπάρχουν απτές αποδείξεις. Επομένως η όποια προσπάθεια διάψευσης κάνετε, θα πέσει στο κενό και θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα. Έτσι ο μόνος δρόμος για εσάς ώστε να διαφυλάξετε το ακέραιο του χαρακτήρα σας, όπως το περιγράφω παραπάνω, είναι να προβείτε άμεσα στις ανάλογες ενέργειες.

Στο δια ταύτα λοιπόν, οι κύριοι κύριοι Παυλίδης και Μωϋσιάδης με τους οποίους πολύ πρόσφατα ανταλλάξατε δημόσια φωτογραφίες και εγκάρδιες χειραψίες (μάλλον βιαστικά κατά την ταπεινή μου άποψη) σκέφτηκαν (και προχώρησαν και στην πράξη) να πάνε στον προϊστάμενο της υπηρεσίας όπου εργάζεται ένας συνυποψήφιος μου στην παράταξη «Νέα εποχή για την Κατερίνη», και να του ζητήσουν να εγκαλέσει τον υπάλληλο του και υποψήφιο του ψηφοδελτίου μας στο γραφείο του, ώστε να του κάνει συστάσεις να σταματήσει να ασχολείται με τις εκλογές τόσο εντατικά, και ή δυνατόν να παραιτηθεί. Σας ακούγεται αστείο κύριε δήμαρχε;
Κι όμως συνέβη!
Και μάλιστα στην ακρόαση ήμασταν 2 ακόμη συνυποψήφιοι μαζί του και μπορούμε να σας το βεβαιώσουμε. Βέβαια το μόνο που κατάφεραν οι δύο κύριοι συνεργάτες σας ήταν να γίνουν το ανέκδοτο της ημέρας και να μας χαρίσουν όλους πολύ γέλιο .
Με άλλα λόγια μας έφτιαξαν την ημέρα. Σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες του τύπου ποιος, πότε και που, φοβάμαι πως πρέπει να ρωτήσετε του ίδιους κυρίους Παυλίδη και Μωϋσιάδη.

Σας ενημερώνω ακόμη ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε τέτοιες ή παρόμοιες καταστάσεις, αλλά δεν είναι θέμα της παρούσης. Ίσως το λύσουμε κάποια άλλη στιγμή που θα μας ξαναδοθεί η αφορμή. Από εσάς εξαρτάται και αυτό.
Εκείνο όμως που επείγει άμεσα όπως καταλαβαίνετε κύριε δήμαρχε είναι το εξής:
Θα πρέπει άμεσα και δημόσια, (αφού δημόσια είναι και τούτη η καταγγελία) να μας απαντήσετε στα εξής ερωτήματα:
1ον) Οι προαναφερόμενοι κύριοι που είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο σας ενήργησαν κατόπιν εντολής σας ή αυτοβούλως;
2ον) Πως είστε διατεθειμένος να επανορθώσετε ως επικεφαλής τους, για το συμβάν που μόλις ενημερωθήκατε; (θεωρώντας πάντα καλόπιστα ότι μέχρι τώρα δεν το γνωρίζατε)
Όπως καταλαβαίνετε κύριε δήμαρχε τα δύο αυτά ερωτήματα είναι αλληλένδετα. Αν οι κύριοι υποψήφιοι σύμβουλοι του ψηφοδελτίου σας ενήργησαν κατόπιν εντολής σας (πράγμα που δεν τολμώ να πιστέψω) τότε η δημόσια συγνώμη σας (που είναι προαπαιτούμενο φυσικά) θα πρέπει να συνοδευτεί με την διαγραφή τους.
Αν πάλι οι κύριοι αυτοί ενήργησαν αυτοβούλως, τότε κύριε δήμαρχε τα πράγματα για εσάς είναι ακόμη πιο δύσκολα και πραγματικά δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στην θέση σας. Τότε θα πρέπει να διερευνήσετε τα κίνητρα των προαναφερόμενων κυρίων. Υποθετικά πάντα μιλώντας, αν η ενέργειά τους ήταν αποτέλεσμα πανικού ή απλής κοινής βλακείας τότε μάλλον δεν θα έπρεπε να τους έχετε στο ψηφοδέλτιο σας γιατί περισσότερο κακό θα σας κάνουν τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Μήπως όμως είχαν άλλα σκοτεινά κίνητρα, ή εκτελούσαν εντολές με σκοπό να πλήξουν το κύρος σας;
Στην θέση σας πάντως και στις δύο περιπτώσεις θα τους απομάκρυνα άμεσα και από το ψηφοδέλτιο μου αλλά και από την ζωή μου. Απ’ όσο σας γνωρίζω, δεν χρειάζεστε τέτοιους συνεργάτες κοντά σας. Είμαι σίγουρος ότι είστε πολύ καλύτερος απ’ αυτούς. Μένει μόνο να το αποδείξετε και έμπρακτα τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία.
Περιμένουμε άμεσα και δημόσια για την απάντηση σας αλλά και για τις ενέργειές σας.
Με τιμή
Σταθακόπουλος Πέτρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
στον συνδυασμό
«Νέα Εποχή για την Κατερίνη»

http://pieriki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου