Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Αφαίρεση 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ

alt

Βαρύ χτύπημα δέχτηκε ο «δικέφαλος του βορρά» για τα επεισόδια της Τούμπας στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό

Δύσκολο έργο καλείται να βγάλει εις πέρας ο ΠΑΟΚ στα πλέϊ οφ μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τα επεισόδια που έγιναν στην Τούμπα στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλ’αδας απέναντι με τον Ολυμπιακό.

Καλείται να πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ, να αγωνιστεί χωρίς κόσμο απέναντι σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα (έτσι ο ΠΑΟΚ μένει στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς), με την ποινή να είναι εφέσιμη.

Παράλληλα σημειώνεται πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για τα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται εν μέρει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πράξη που αναφέρεται στο σκεπτικό. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα αυτή, κατά τα λοιπά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) πειθαρχική χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 16/4)».

http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου