Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: «Εκθετος ο Σαμαράς για την υπόθεση Παπασταύρου»

ΣΥΡΙΖΑ: «Εκθετος ο Σαμαράς για την υπόθεση Παπασταύρου»

Βολές κατά της ΝΔ και του πρώην πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Stampa, σύμφωνα με το οποίο το όνομα του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου βρισκόταν στη λίστα Φαλτσιάνι (ή λίστα Λαγκάρντ).
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι έκθετος και η ΝΔ σφυρίζει αδιάφορα, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι πλέον μπαίνει τέλος στο καθεστώς ασυλίας.
Συγκεκριμενα, από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
«Ακόμα και τώρα που ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου γίνεται θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ (με τελευταίο δημοσίευμα αυτό στην Ιταλική La Stampa) για τη συμμετοχή του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ, η ΝΔ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα.
»Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι ο κ. Παπασταύρου είναι τελικά ο πληρεξούσιος του υπό διερεύνηση λογαριασμού και ότι υπήρξε παρέμβαση για να μπει η υπόθεση στο αρχείο, αφήνοντας παντελώς έκθετους τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Σαμαρά.
»Όταν μια κυβέρνηση όπως αυτή του κ. Σαμαρά είχε υπουργό τον κ. Χαρδούβελη και στέλεχός της τον κ. Παπασταύρου πώς είναι δυνατό να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά; Τα ψέματα τελείωσαν για όλους όσοι νόμιζαν ότι θα απολαμβάνουν ενός καθεστώτος πλήρους ασυλίας όπου οι ισχυροί μένουν ατιμώρητοι και οι φτωχοί πληρώνουν το μάρμαρο».

http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου