Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

H πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα, 1-1 στο Χάρκοβο!

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε στο Χάρκοβο, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Μέταλιστ, αλλά η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, όταν στα πρώτα σαράντα λεπτά ο Δικέφαλος έχασε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει. Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο ήταν καλός στο Χάρκοβο και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά στο 72΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ από σουτ του Μπλάνκο έξω από την περιοχή. Οι παίκτες του Στέφενς έφεραν το ματς στα ίσια με σουτ του Νέτσιντ μέσα από την περιοχή στο 83΄. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στο 43' σε ανατροπή του Λούκας από τον γκολκίπερ Ντισλιένκοβιτς, το οποίο αρνήθηκε ο Γερμανός διαιτητής Μάιερ.

Πλέον ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και θα μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της Παρασκευής, στη Νιόν, εκτός κι αν η ΟΥΕΦΑ αποκλείσει την Μέταλιστ και δώσει στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να παίξει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαιτητής: Φλόριαν Μέιερ (Γερμανία)

Κίτρινες: 24’ Πάπα Γκουέι/ 29’ Βίτορ, 38’ Κατσουράνης, 90’+ Αθανασιάδης

Οι συνθέσεις:

ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΧΑΡΚΙΒ: Ντισλιένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Αζεβέδο, Πάπα Γκουέι, Μολέδο, Έντμαρ (90’+ Μπερεζόβτσουκ), Κρασνοπόροφ, Σόουζα (62’ Μάρλος), Σόσα, Μπλάνκο, Ντέβιτς (75’ Κριστάλντο).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Κίτσιου, Τζιόλης (82’ Νέτσιντ), Λάζαρ, Λούκας, Ολίσε, Γεωργιάδης (75’ Λόρενς), Σαλπιγγίδης (66’ Αθανασιάδης).

http://www.agelioforos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου