Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

"Για την φανέλα της ομάδας". Η νέα μέθοδος φοροδιαφυγής που ερευνά ο ΣΔΟΕ

altΠολλά έχουν γραφτεί για το όργιο φοροδιαφυγής στο οποίο επιδίδονται καταστηματάρχες, σύλλογοι, καλλιτέχνες και άλλοι που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης, ωστόσο, τα τελευταία ευρήματα του ΣΔΟΕ έχουν κάνει τους αρμόδιους να... χάσουν τα μαλλιά τους.

Οπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» η νέα μέθοδος την οποία φαίνεται πως ανακάλυψαν εντελώς τυχαία οι αρχές ονομάζεται «για τη φανέλα της ομάδας» και σχετίζεται με εκδηλώσεις που γίνονται για την ενίσχυση αθλητικών σωματείων κλπ κλπ.

Ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης έχει στα χέρια του «καυτό» φάκελο τον οποίο και έχει προωθήσει ήδη στο ΣΔΟΕ και τους αρμόδιους εισαγγελείς με συναυλίες που δήθεν διεξάγονται από σωματεία για την οικονομική τους ενίσχυση.

Ο τρόπος πολύ απλός αναφέρει ο «Βηματοδότης» :

«Υπογράφεται από τον πρόεδρο της ομάδας δήθεν ένα συμβόλαιο ότι η αμοιβή του τραγουδιστή θα είναι μόνον 5.000 ευρώ. Αυτά είναι και τα μόνα που φορολογούνται για τον καλλιτέχνη. Αλλά ο τραγουδιστής στην πραγματικότητα παίρνει για μια εμφάνιση («αρπαχτή» τη λένε στο ΣΔΟΕ) 30.000 ευρώ ή ακόμη και περισσότερα. Πώς γίνεται αυτό; Με τη μη θεώρηση των εισιτηρίων από πλευράς του προέδρου. Και έτσι τα χρήματα πάνε μαύρα κατευθείαν στον τραγουδιστή. Ηδη άρχισαν να καλούνται και πρόεδροι ποδοσφαιρικών σωματείων, αλλά και καλλιτέχνες που περιοδεύουν τα καλοκαίρια στην περιφέρεια για... αρπαχτές στα γήπεδα».

http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου