Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

Χοντρό βρισίδι για Τζιτζικώστα και Παναρίτη από Πάγκαλο: Νόμιζε ότι ήταν κλειστά τα μικρόφωνα! (video)

Αποκάλεσε «μ*λ*κα» τον Περιφερειάρχη και «εξώλης και προώλης» τη γνωστή οικονομολόγο

Χοντρό βρισίδι για Τζιτζικώστα και Παναρίτη από Πάγκαλο: Νόμιζε ότι ήταν κλειστά τα μικρόφωνα!

 

Χοντρό βρισίδι στον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Έλενα Παναρίτη έριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην χθεσινή εκδήλωση για το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά και δεν ακουγόταν!

Οι «καυτές» ατάκες του κ. Πάγκαλου ξεκινούν λίγη ώρα μετά την άφιξη της Μαργαρίτας Παπανδρέου.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε εδώ το βίντεο.

«Ο Τζιτζικώστας πως σου φαίνεται;» τον ρωτάει κάποιος, με τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου να απαντά γελώντας: «Μ*λ*κας που είναι... αλλά πολύ μ*λ*κας όμως»!

Και συνεχίζει: «Ναι, ναι, ναι… Και λέει βλακείες, όλο γενικότητες. Αυτός λέει ότι είναι εναντίον των τζακιών κι ο παππούς του ήταν υπουργός του Λαϊκού κόμματος. Είναι τσιφλικάδες του κερατά. Και ο πατέρας του ήταν».

Σε εκείνο το σημείο, ο κ. Πάγκαλος «γυρίζει» την κουβέντα στην οικονομολόγο και πρώην βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη, την οποία στολίζει ουκ ολίγα «γαλλικά»!

«Έχει έρθει κι αυτή η πατσαβούρα, πως τη λένε... (σ.σ.: κάποιος "πετάει" ένα όνομα) Όχι ρε παιδί μου, εκείνη του Γιώργου, που την είχε κάνει εξώλης και προώλης, που πήγε με τον Τσίπρα. Την οικονομολόγο που είχε μαζέψει εδώ πέρα» με έναν άλλο να τον ρωτά εκείνη τη στιγμή: «Την Παναρίτη;»

«Ναι, ναι, αυτή! Ήρθε να με φιλήσει, άσε με κοριτσάκι μου της λέω, έχω κάνει ένα διαζύγιο... Λέει καλά τον καφέ» αποκρίνεται ο κ. Πάγκαλος.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου