Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

JE SUIS MOURLIE: Τρολάρουν τη Ραχήλ Μακρή στα Social Media

 

JE SUIS MOURLIE: Τρολάρουν τη Ραχήλ Μακρή στα Social Media

Μέχρι και στάση στο μετρό, «Ραχήλ Μακρή (Νομισματοκοπείο)» έγινε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις της για τύπωμα χρημάτων

Λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη Ραχήλ Μακρή έχει καταφέρει να είναι το πλέον... τιμώμενο πρόσωπο στα Social Media, καθώς όλοι ασχολούνται με την περιβόητη φράση της: «Θα κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ».

Έτσι, αφού και η ίδια επιμένει στην αρχική δήλωσή της, δεν είναι μόνο η Νέα Δημοκρατία που έφτιαξε σποτ για να... τρολάρει την υποψήφια βουλευτή, αφού οι χρήστες των Social Media -κατά κόρον ευφάνταστοι- μετά το... ραχηλιάρικο, έκαναν viral τη φράση «JE SUIS MOURLIE», ως παράφραση του «Je suis Charlie».

Για ακόμη μία φορά, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αποδεικνύουν πως το γέλιο είναι αυτό που μας... σώζει ακόμη και εν μέσω δύσκολων πολιτικών καταστάσεων. Ραχηλιάρικο και... Μπουμπουλίνα, στάση «Ραχήλ Μακρή - Νομισματοκοπείο» στο μετρό και άλλα ευφάνταστα σχόλια προσφέρουν -σίγουρα- ψυχαγωγία.





http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου