Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πάνε στο κόμμα Γ.Παπανδρέου – Παραίτηση Καρχιμάκη

Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, με μια άκρως αιχμηρή ανακοίνωση, γνωστοποίησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Στην έξοδο από το κίνημα βρίσκονται και οι βουλευτές Συμεών Κεδίκογλου, Γιάννης Μωραΐτης και Φίλιππος Σαχινίδης, οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν επιτελικά καθήκοντα στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου ενώ στην ίδια κατεύθυνση οδηγείται και ο Γιάννης Διαμαντίδης. Τα γραφεία του νέου κόμματος βρίσκονται επί της οδού Πειραιώς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το νέο κόμμα έχει ετοιμάσει και τις λίστες των ψηφοδελτίων του.

Η ανακοίνωση του κ.Καρχιμάκη έχει ως εξής:

«Μετά την ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, υπήρξε η απόλυτη ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ σε συντηρητικές πολιτικές.

Ταυτόχρονα, ένα κίνημα μετατράπηκε, σε ενός ανδρός Αρχή.

Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή, πέραν της παραίτησης από τα όργανα του κόμματος που υπηρέτησα με συνέπεια επί 40 χρόνια, από το 1974, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο μόνος τρόπος να εμπνεύσουμε πάλι τον κόσμο, να δώσουμε όραμα χειροπιαστό και πραγματοποιήσιμο, είναι να συγκρουστούμε με όποια κέντρα αποτέλεσαν και αποτελούν τροχοπέδη για την Ελλάδα της ελπίδας.

Δυστυχώς, τις συγκρούσεις αυτές, η σημερινή ηγετική ομάδα, ούτε ήταν ούτε είναι διατεθειμένη να τις κάνει.

Ήρθε η ώρα να ΠΑΜΕ μπροστά.

Μιχάλης Καρχιμάκης»

http://www.aftodioikisi.grimaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου