Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου οργάνωσε «αγανακτισμένη» συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Οι μέρες αγανακτισμένων αναβίωσαν ξανά το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, όπου ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την Πρόεδρο της Βουλής και μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας, οργάνωσαν διαδήλωση κατά του πολυνομοσχεδίου

Η Πρόεδρος της Βουλής με μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας και τον Γιάνη Βαρουφάκη, μουντζώνουν (όπως τότε...) προς τη Βουλή Η Πρόεδρος της Βουλής με μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας και τον Γιάνη Βαρουφάκη, μουντζώνουν (όπως τότε...) προς τη Βουλή

 

Τα συνθήματα «Να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή» και «Η Χούντα δεν τελείωσε το 2015», ξανακούστηκαν στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή την ψήφιση ενός ακόμα νέου πακέτου μέτρων.

Με νοσταλγικά υψωμένα τα χέρια που κατέληγαν σε διπλή μούντζα και με μπροστάρη την ίδια την Πρόεδρο της Βουλής, οι «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ, έζησαν για λίγο τις «ένδοξες αγωνιστικές ημέρες του καλοκαιριού του 2011, όταν ολόκληρη η πλατεία δονούνταν από αντιμνημονιακό πάθος και συνθήματα κατά της «χούντας».

Δίπλα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου (και την Ραχήλ Μακρή) που κατηγορούσε μέσα από τα συνθήματά της την κυβέρνηση για «κοινοβουλευτική εκτροπή» και για «κατάλυση της Δημοκρατίας», οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Στρατούλη μούντζωναν επίσης ζητώντας την εφαρμογή εναλλακτικού σχεδίου για έξοδο από το euro.

Τέλος, το παρόν έδωσε και ο Γιάνης Βαρουφάκης, που πέρασε για λίγο από τη συγκέντρωση, πριν αναχωρήσει εσπευσμένα, προκειμένου να προλάβει το πλοίο για την Αίγινα, όπου  - όπως είχε ενημερώσει προηγουμένως μέσω twitter – είχε κλείσει πρόγραμμα spa.

Γύρω από τη Βουλή, σε όλη τη διάρκεια της αντικυβερνητικής διαδήλωσης των κυβερνητικών βουλευτών, είχε συγκεντρωθεί ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ, που μετά την ολοκλήρωσή της, παραμέρισε αφήνοντας τους Βουλευτές να περάσουν για να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=42239

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου