Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

«Πωπω, τι ΠΕΔΥ είσαι εσύ;»

 

Τρίτο trend είναι για σήμερα η λέξη ΠΕΔΥ στο twitter, μετά το «χαμό» που προκάλεσε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, αφού στη σύνοδο των υπουργών Υγείας της ΕΕ, που έγινε την Τρίτη, από την προεδρεία του, διάβασε ένα sms της συζύγου του Ευγενίας…

Μανωλίδου, θέλοντας να αποδείξει το πόσο καλά λειτουργεί το ΠΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μανωλίδου έστειλε στο σύζυγό της ένα SMS όπου του έλεγε: «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας». Μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου sms στον Τύπο, «χαμός» έχει προκληθεί στα κοινωνικά δίκτυα, με τους «τουιτεράδες» να έχουν την πρωτιά, αφού η λέξη ΠΕΔΥ είναι τρίτο trend αυτή τη στιγμή στο Twitter.

Ανάμεσα στα καλύτερα tweet γράφουν «Τίνος είναι, βρε γυναίκα το ΠΕΔΥ;» ή «Αγάπη μου συρρίκνωσα το ΠΕΔΥ». δεν λείπουν βέβαια, τα ανέκδοτα, όπως αυτό που σκαρφίστηκε ο γνωστός κωμικός Χρήστος Ζαραλίκος: - Τι είν´ αυτός ο θόρυβος Ευγενία; - Αγάπη μου το ΠΕΔΥ σκίζει ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ».

Βέβαια, περισσότερο αστεία είναι εκείνα που δείχνουν πώς φαντάζονται οι τουιτεράδες το ΠΕΔΥ, επισημαίνοντας «Πωωω, τι ΠΕΔΥ είσαι εσύ;».

http://www.trelokouneli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου