Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Η Αϊντχόφεν «εξαφάνισε» τους οπαδούς που εξευτέλισαν ζητιάνους

Η Αϊντχόφεν «εξαφάνισε» τους οπαδούς που εξευτέλισαν ζητιάνους  - Media

«Μπλόκο» στους έξι οπαδούς που εμφανίστηκαν να χλευάζουν ζητιάνους σε πλατεία της Μαδρίτης έβαλε η Αϊντχόφεν, επιβάλλοντας τους ποινή απαγόρευσης εισόδου στο «Philips Stadion».  

Καμία διάθεση να συνδέσει το όνομά της με ρατσιστικά κρούσματα δεν έχει η Αϊντχόφεν, η οποία επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδό της στους έξι οπαδούς που αναγνωρίστηκαν να χλευάζουν ζητιάνους, πετώντας τους κέρματα σε πλατεία της Μαδρίτης. 

Οι οπαδοί της PSV είχαν ταξιδέψει στην ολλανδική πρωτεύουσα για το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς τους δεν θα μπορούν να ξαναπάνε στο γήπεδο για αρκετό καιρό. 

«Η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο επιβάλλεται σ’ αυτούς που προσβάλλουν το όνομα του συλλόγου», αναφέρει η Αϊντχόφεν σε ανακοίνωσή της και συμπληρώνει: «Η μεγαλύτερη ποινή είναι 36 μήνες. Όλοι όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό έχουν δεχτεί τις κυρώσεις». 

Συγκεκριμένα, στους έξι οπαδούς επιβλήθηκαν διάφορες ποινές, που ξεκινούν από 12 έως 36 μήνες, ενώ, φυσικά, έχει διακοπεί η ισχύ των εισιτηρίων διαρκείας τους, για απροσδιόριστο χρόνο. 

Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Τουν Γκέμπραντς, ανέφερε σχετικά: «Η Αϊντχόφεν θέλει να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει σχέση με τα γεγονότα της Μαδρίτης, αφού αντιτίθενται στις ηθικές αξίες και κανόνες που τη διέπουν. Αισθανόμαστε πως έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε για να εντοπίσουμε τους ενόχους και τώρα θέλουμε να κλείσουμε το κεφάλαιο της Μαδρίτης. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε από δω και πέρα για να επαναφέρουμε την καλή φήμη μας στην Ευρώπη».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου