Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Μπουτάρης για Καμμένο: Αυτόν τον χοντρό παιδιά συγγνώμη αλλά δεν τον πάω με τίποτα

Μπουτάρης για Καμμένο: Αυτόν τον χοντρό παιδιά συγγνώμη αλλά δεν τον πάω με τίποτα

«Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω σχοινί, ένα πράγμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου 

Πολιτικό σχόλιο έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα αποθεματικά των δήμων και καταφέρθηκε εναντίον του υπ. Άμυνας. 

Ο Γιάννης Μπουτάρης  χαρακτήρισε «χοντρό» τον Πάνο Καμμένο  αλλά δεν έμεινε εκεί αφού σημείωσε πως: «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί».
Παρόλα αυτά ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε πως πρέπει η κυβέρνηση να έχει στήριξη στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας, μία στήριξη που όμως δείχνει με τις δηλώσεις του να την περιορίζει στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το 'χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω σχοινί, ένα πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου